Tarieven

 

Veel mensen schrikken als ze zich realiseren dat ze kosten moeten maken, de reden dat je op zoek gaat naar een budgetcoach is vaak dat je moeite hebt om rond te komen.

Maar de ervaringen van mensen die een budgetcoach ingehuurd hebben leert dat de kosten niet opwegen tegen de financiële winst die het oplevert.

Om dat ik mijn dienst aan u op maat aan wil passen, is het niet mogelijk om mijn tarieven voor alle producten die ik bied hier te noemen.
Aan de voorbeelden hieronder kunt u zien dat mijn tarieven zeer redelijk zijn voor de dienst die u ontvangt.

Particulier:

 • Ook voor de ‘kleine beurs’  moet het haalbaar zijn om gebruik te maken van mijn diensten, ik maak samen met u een stappenplan. Aan de hand daarvan kunnen we gaan bepalen wat de kosten zijn. U kunt mij per uur, per maand of per traject betalen.  (bij betaling per traject vraag ik om een voorschot).
  Een voorbeeld: een afspraak van een uur kost €40,00 (incl. 21% BTW), in de eerste fase van het traject komt u gemiddeld uit op 2 afspraken per maand.
 • Vaak kiezen klanten na afloop van het traject voor een periode budgetbegeleiding per mail, ze mailen mij  wekelijks hun budgetoverzicht, ik bekijk het overzicht en geef per mail advies. Dit kost per maand €25,00.
 • Voor reiskosten buiten Apeldoorn reken ik € 0,19 per kilometer.
 • Het individuele pakket ’18 en dan’ bied ik aan voor € 47,50 ( incl. 21% BTW)

Zakelijk:

 • Voor voorlichtingen, cursussen, trainingen en op maat gemaakte pakketten maak ik een offerte.
  Een voorbeeld: U wilt op uw middelbare school een voorlichting aan een 5 Havo klas van 25 leerlingen.
  Voor een voorlichting van 45 minuten reken ik € 110,00 (incl. BTW)
 • Voor reiskosten buiten Apeldoorn reken ik € 0,19 per kilometer.
© Budgetcoach Apeldoorn - KVK: 59970766