Zakelijk

 

  • Voor bedrijven is het mogelijk om voor hun werknemer budgetcoaching of budgetbegeleiding aan te vragen. Dit natuurlijk alleen met medeweten en instemming van uw werknemer. Uit onderzoek van het Nibud blijkt dat werknemers met schulden zich vaker ziek melden, geld lenen van collega’s of van u. Maar ook de kosten van een loonbeslag zijn kosten die u als werkgever liever niet heeft. Het aan uw werknemer aanbieden van een traject zal u op allerlei gebieden winst opleveren.
  • Nibud cursus ‘omgaan met geld’: Voor woningbouwcoöperaties, begeleid wonen projecten, jeugdzorg instellingen e.d. bied ik de cursus ‘omgaan met geld’ van het Nibud. Deze cursus kan in groepen gegeven worden. De cursus heeft zich bewezen als effectief middel om cliënten financieel meer zelfredzaam te maken. De cursus is modulair van opzet, zo kan ik de inhoud afstemmen op de deelnemers.
  • Voorlichting op middelbare scholen: Zodra de leerlingen 18 worden, verandert er op financieel gebied veel voor ze. Ik geef  informatie over mogelijkheden en verplichtingen.
    Maar ik werk ook aan de bewustwording. Het aantal jongeren met problematische schulden groeit nog steeds hard. Als school bied u door deze voorlichting kennisverbreding en extra informatie die de leerlingen en hun ouders/verzorgers zeker zullen waarderen.
  •  Training aan werknemers die werken met jongeren/ in begeleid wonen trajecten/ in de verslaafdenzorg: op basis van de door u geleverde gegevens over de doelgroep stel ik een op maat gemaakte voorlichting op die uw werknemers nieuwe inzichten bied op het gebied van het begeleiden van cliënten op financieel gebied, volgens de competenties van het Nibud.
  • Op maat gemaakte pakketten of diensten: wanneer in bovenstaande punten niet datgene staat wat u zoekt schroom dan niet om contact met me op te nemen, ik ben er van overtuigd dat we samen tot een pakket of dienst komen wat past binnen uw organisatie en/of doelgroep.
© Budgetcoach Apeldoorn - KVK: 59970766